Ons doel is om ieder bedrijf het beste uit agile en scrum te laten halen.

Wie zijn wij?

Agile Code bestaat uit agile experts die zeer bedreven zijn in het overbrengen van hun kennis op andere bedrijven. Ons doel is om ieder bedrijf dat bij ons komt in korte tijd het beste uit agile en scrum te laten halen. Enterprises of MKB-ondernemingen; alle bedrijven kunnen voor de beste agile trainingen bij ons terecht. Het gaat er voor ons om dat u met veel meer kennis over agile en haar toepassingen onze trainingen verlaat en met uw team gelijk aan de slag kunt om deze kennis in de praktijk te brengen. U zult zien dat projectontwikkelingen na onze trainingen veel soepeler en efficiënter zullen verlopen, waardoor u tijd en geld bespaart en productiever kunt werken.

Agile Code streeft er vooral naar dat u zo snel mogelijk zelfstandig agile kunt gaan toepassen. Daarom kijken wij altijd grondig naar uw huidige situatie en spelen hierop in bij de consultancy. U ziet in bekende situaties hoe het met agile beter zou kunnen en vooral ook hoe u dit zélf kunt doen. Wij begeleiden u hierbij met goede adviezen en oog op de toekomst.

Zowel enterprise als MKB-ondernemingen kunnen bij ons terecht.

Waarom is Agile Code dé keuze voor u?

Agile Code heeft een zeer brede doelgroep. Met onze trainingen kunnen alle soorten bedrijven agile en scrum leren toe te passen. Doordat wij gespecialiseerd zijn in agile trainingen kunnen we deze erg efficiënt aanbieden. Door efficiënt te werken en een goede mix van theorie en praktijk kunnen wij trainingen vaak kort houden. Trainingen van een dag zijn bij ons eerder regel dan uitzondering.

Daarnaast blijken onze trainingen erg effectief te zijn dankzij onze specialisatie. Omdat wij ons volledig focussen op trainingen en advies geven weten we precies hoe we het beste met onze cursisten om kunnen gaan. Daardoor zien we snel in hoe zij het meeste uit de training kunnen halen en werken de trainingen een stuk beter. Bij onze consultancy analyseren we grondig hoe de huidige situatie is en weten we precies de vinger op de zere plek te leggen. Met duidelijke uitleg leren we u wat er beter kan en hoe u dit kunt realiseren. Ook bij grote ondernemingen kunnen we snel tot de kern van het probleem dringen. Wilt u meer informatie over onze trainingen, of zien wanneer de eerstvolgende training is? Kijk dan op de trainingen pagina.

Trainingen

 

Met onze trainingen kunt u binnen één dag agile toe gaan passen in uw bedrijf.